Flensjes Met Zalmragout

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak van het ei, het zout, de bloem en de melk een glad beslag zonder klontjes en bak hiervan in de olie of boter goudgele flensjes. Houd ze warm. Smelt voor de ragout de boter, voeg de bloem toe en laat dit al roerende 2 minuten pruttelen. Voeg de wijn en de melk toe en maak de glad gebonden saus op smaak met peper en zout. Breng de saus op kleur met de tomatenpuree. Laat ondertussen de zalm uit blik uitlekken, verwijder velletjes en graten en voeg de vlokken vis aan de dikke ragout toe. Proef of nog extra peper en zout moet worden toegevoegd en voeg als laatste de dille toe. Vul de flensjes met de ragout en rol ze op. Eet smakelijk.

Flensjes Met Zalmragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasteitjes met zalmragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige zalmragout
30 min-
Bekijk recept
Bol zalmragout
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignons Gevuld Met Zalmragout
30-60 min -
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept