Aardbeien-Rabarberjam

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De aardbeien wassen en de kroontjes en steeltjes verwijderen en in stukjes snijden. De rabarber wassen, in stukjes snijden en even op het vuur zetten om zacht te laten worden. De aardbeien en de geleisuiker toevoegen en het geheel onder voortdurend roeren aan de kook brengen. 4 minuten borrelend laten doorkoken en voor het vullen in glazen potten het sap van een citroen toevoegen.

Aardbeien-Rabarberjam is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pumpkin spice cake
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeientaartjes met mascarpone
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarberjam met appel en munt
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rabarberjam Met Citroenmelisse
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept