Mascarponetaart Met Rum

8
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng 2 eetlepels rum met de koffie en de brandy. Dompel de lange vingers in dit mengsel en leg ze in een ondiepe schaal. Giet de rest van het koffiemengsel over de lange vingers maar let goed op dat het niet te zacht wordt. Klop de mascarpone met de eierdooiers en de poedersuiker en voeg de rest van de rum aan dit mengsel toe. Sla de eiwitten stijf maar niet droog, schep ze voorzichtig door het mascarponemengsel en spreid dit over de lange vingers. Bestrooi het geheel met de fijngemalen chocolade en laat de taart een nacht in de koelkast staan.

Mascarponetaart Met Rum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Apfelstrüdel
Nagerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min Snack
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Bramen-mascarponetaart
1 uur-
Bekijk recept
Frisse mascarponetaart met bessen en witte chocolade
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-Mascarponetaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Super Makkelijke Mascarponetaart
10-20 min -
Bekijk recept