Semi-freddo

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de slagroom tot een romige, niet te stijve substantie. Scheidt 4 eidooiers van het eiwit en doe de dooiers in een schaal. Voeg hierbij 1 heel ei. Warm het geheel au bain marie op en blijf voortdurend kloppen. Voorkom stollen. Als de substantie dikker wordt, voeg je de honing toe. Doorkloppen totdat alle honing vermengd is. Meng de honing met ei door de slagroom en goed mengen. Giet alles over in een bak en laat het even afkoelen. Zet vervolgens de semifreddo voor minimaal 3 uur in de vriezer.

Semi-freddo is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zabaglione Freddo (luchtig Sherry Ijs)
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Zabaione Freddo Met Champagne
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Semi Freddo Met Cranberriecompote
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Chocolate And Cinnamon Semi-Freddo
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Verse tagliatelle met rivierkreeftjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pestoboontjes van Judith Elders
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept