Visgratin Met Pasta

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 220 graden C. Pasta volgens gebruiksaanwijzing met zout beetgaar koken. Olie verhitten en sjalot en knoflook hierin ongeveer 5 min. bakken. Fond, wijn, Room Culinair en bouillontablet toevoegen en mengsel aan de kook brengen. Crabsticks toevoegen en 2 min. zachtjes laten meekoken. Creme Fraiche en kruiden toevoegen, alles goed verwarmen en saus op smaak brengen met zout en peper. Pasta over ovenschaaltjes verdelen. Kabeljauwfilet met zout en peper inwrijven en samen met garnalenop pasta leggen. Saus erover schenken en met kaas bestrooien. Gerecht ongeveer 25 min. in midden van oven laten gratineren.

Visgratin Met Pasta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makkelijke visgratin
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fish pie - visgratin
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florentijnse Visgratin
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept