Sebadas Al Miele

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een kuiltje in het meel en doe er de eieren en de reuzel in. Kneed tot een gelijkmatige pasta en rol uit tot een lap en snijd in vierkantjes. Leg op elk lapje een stukje pecorino, vouw de hoeken samen en druk ze dicht. Bak de sebadas in ruim hete olie tot ze opzwellen en goudbruin en krokant zijn en laat ze uitlekken op keukenpapier.

Sebadas Al Miele is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Semifreddo Ai Pistacchi Con Salsa Di Miele
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Zabaglione Al Miele
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
10-20 min -
Bekijk recept

Sebadas (bladerdeegrondjes met geitenkaas en honing)
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frittata Met Kaas En Courgette
20-30 min -
Bekijk recept
Sebadas
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sebadas (bladerdeegrondjes Met Geitenkaas En Honing)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept