Krab, Citroen En Peterselie

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het vlees uit de krab en doe dat in eengrote kom. Meng er de peterselie en het grootste deel van het citroenraspsel en sap door. Breng op smaak met zout en peper en voeg desgewenst nog wat sitroensap of wat vissaus toe om de smaak van de krab te accentueren. Schep de hete pasta om met de olijfolie en dan met het krabmengsel. Dien onmiddelijk op.

Krab, Citroen En Peterselie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept