Kolen Van De Heks.

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de suiker met het water aan de kook totdat de suiker bruin wordt, (en je dus karamel verkregen hebt). Voeg dan de zwarte kleurstof toe. Scheid de eierdooier van het eiwit. Vermeng het eiwit met wat poedersuiker en voeg het toe aan de karamel. Haal de ′steenkool′ van het vuur en laat afkoelen zodat de steenkool hard wordt.

Kolen Van De Heks. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde lunchciabatta met heks'nkaas
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Verse knolselderijsoep met zalm en Heks'nkaas
50 min-
Bekijk recept
Broodje ham-kaas met appel
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gevuld ei met Heks’nkaas
15 min-
Bekijk recept

Chinesekoolsoep met kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte tofu met naan en muhammara
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Taart met gehakt en Chinese kool
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Banaan met chocolade en rum
10 min Nagerecht
Bekijk recept