Verdeel de eerste laag lange vingers over de bodem van de schaal en besprenkel deze royaal met de koffie en Cointreau. Dek af met een laagje van partjes mandarijn. Was de sinasappel grondig en rasp hiervan alleen het oranje gedeelte van de schil. Het witte gedeelte is namelijk erg bitter. Rasp of hak de reep chocolade fijn. Meng in een grote kom de mascarpone los met de creme fraise, vanille suiker en een scheutje Cointreau. Voeg hier vervolgens de sinaasappelrasp en chocolade aan toe. Verdeel de helft dit mengsels over de lange vingers en leg daar bovenop weer een laag lange vingers, afgedekt met partjes mandarijn. Eindig met een laag mascarpone mengsels. Laat de tiramisu enige tijd opstijven in de koelkast. Rasp voor het serveren nog wat chocolade over de bovenkant of bestooi de tiramisu met cacao. Om dit recept aan te passen aan jeugdige eters kan je de Cointreau vervangen met jus d?orange of aangemaakte limonade. Ter versiering kan je hagelslag of iets anders lekkers gebruiken.