Rozet Van Gegrilde Mozzarella Met Groene Asperges

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij ca. 3 cm. van het uiteinde van de asperges. Kook de asperges in ruim water met 1 el. citroensap in 4-5 minuten beetgaar, neem ze uit de pan, overgiet met koud water en laat in een vergiet uitlekken. Snij de asperges in drieen. Snij de mozzarella in plakjes van ca. 1 cm. dikte en verdeel ze in mooie kransjes over 4 borden. Bestrooi met zout en peper, druppel er wat groene olijfolie over en strooi de hamrepen erover. Verwarm de grill voor. Verhit de olie en bak de salieblaadjes snel rondom knapperig. Zet de bordjes met mozzarella 2-3 minuten onder de grill (2 per keer) tot de mozzarella zacht is. Verdeel de asperges over het midden van de bordjes en strooi de salieblaadjes erover. Druppel er nog wat salie-bakolie over en serveer direct.

Rozet Van Gegrilde Mozzarella Met Groene Asperges is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Limoen-cheesecupcakes
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept
Warme bananenpudding met karamelsaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van tomaat en abrikoos met orgeade en gambas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept