Farfalle Alla Caprese

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1)Knoflook zeer fijn snijden;2)Ansjovis en peterselie fijnhakken;3)Gepelde tomaten iets laten uitlekken en deze in grote brunoise snijden;4)Olie verhitten in pan, knoflook, ansjovis en de HELFT van peterselie ong. 3 minuten zachtjes aanfruiten;5)Het geheel afblussen met de witte wijn en al roerende iets laten inkoken;6)Het vuur klein draaien, de blokjes tomaat toevoegen aan de saus, op smaak brengen met zout en peperoncino;7)De saus nog iets laten inkoken;8)Plaats een deksel op de pan en laat het geheel op een laag vuur 5 tot 10 minuten sudderen;9)Kook de pastavlinders in water met zout "el dente" en meng deze direct met de saus;10)Even opwarmen en direct serveren.

Farfalle Alla Caprese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta alla Caprese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caprese-salade met gegrilde nectarine
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paprika-tomaat-salsa
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept