Torta Tarantina

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen gaar. Pel de aardappelen en pureer ze. Meng er de helft van de olie door en breng het op smaak met zout en peper. Leg de tomaten in een vergiet en laat ze een kwartier uitlekken, zodat ze zoveel mogelijk vocht verliezen. Vet een ronde taartvorm in met olie en strijk het aardappelmengsel erover uit. Verdeel de mozzarellaplakjes over de taart en strooi de fijngehakte ansjovisfilets erover. Verdeel de tomaten over de taart, bestrooi met oregano en bestrijk het geheel met olie. 20 minuten bakken in een hete oven (200gr.). Warm opdienen en wat peterselie erop.

Torta Tarantina is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

cozze gratinate alla tarantina gegratineerde mosselen)
0 min
Bekijk recept
Zuppa Di Cozze E Scampi Alla Tarantina
30-60 min -
Bekijk recept
Torta Tarantina
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Torta di noci
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Torta salata
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Torta al limone met Italiaans schuim en basilicum-citroensiroop
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart met amandelen
20 min Nagerecht
Bekijk recept