Gnocci Deeg

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappelen koken en pureren,de bloem bijvoegen,even doorroeren,dan de eieren toevoegen.en doorroeren, nu de knoflook en de kaas, en naar smaak peper-zout en nootmuskaat toevoegen. dit alles tot een soepel deeg kneden. van het deeg vingerdikke staafjes rollen, en kleine stukjes afsnijden. hiervan met duim en wijsvinger schelpjes vormen. in een pan water aan de kook houden, schelpjes erin laten zakken en wachten tot ze boven komen drijven. deze gnocci is klaar om direct te eten.

Gnocci Deeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hotdog op de bbq
25 min Snack
Bekijk recept

Gnocci van zoete aardappel, gepaneerde tofu, pompoen en saffraan
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata di carne di renna (geroosterd rendiervlees en gnocci di patate)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Witlof Met Gnocci
10-20 min -
Bekijk recept
Gnocci Al Gorgonzola
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept