Coupe Helene

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek de chocola in stukjes.Zet dit op met een bodempje sterke koffie en 2 eetlepels koffieroom.laat dit mengsel op een zeer laag vuur al roerend tot een saus worden. Schep in 4 glazen een bolletje ijs. leg op iedere bol een halve peer uit blik. Giet er de warme saus over vlak voor het opdienen.

Coupe Helene is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Poire belle Hélène
80 min- Nagerecht
Bekijk recept
Poire Belle-Hélène-taart
2 uur-
Bekijk recept
Asperges Belle Helene
Bekijk recept
Poire Belle-helene
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen met pistache
Bekijk recept
Aspergecocktail
30 min Voorgerecht
Bekijk recept