Meng de gedooide spinazie met de Ricotta en Parmezaanse kaas, de eieren, het zout, de peper en de nootmuskaat. Zet dit even apart. Verkruimel het gekat in de hapjes of wok. Maak de lasagnemix aan met halfvolle melk i.p.v. water en meng dit door het gehakt. Laat het even doorkoken tot het wat dikker wordt. Neem de pan van het vuur. Bestrijk de ovenschotel met wat olie. Doe de helft van de vleessaus op de bodem van de ovenschotel. Ga nu als volgt te werk: vul de slagroomspuit met het spinaziemengsel. Houd met de linkerhand 1 cannelonipijpje vast terwijl je steeds 2 vingers voor het uiteinde van een cannelonipijpje en spuit met de andere hand de spinazie erin. Dit gaat niet gemakkelijk! Doe het boven de kom met spinazie, want het wil nogal eens "lekken". Leg de gevulde canneloni′s op de saus. Dek af met de rfest van de saus en leg er stukjes Mozarella bovenop. Zet het geheel in het midden van de voorverwarmde oven op stand 4 (200 ?C) en laat het in 1 uur gaar en bruin worden. Je hoeft de canneloni niet voor te koken - maar dan moeten ze wel 1 kwartier langer in de oven dan opde verpakking staat aangegeven.