Karnemelkbroodjes

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak tot een vierkante deeglap met 20 cm. lengte. Snijd daarvan 16 vierkanten van elk 5 cm lang en doe de stukken deeg over op de bakplaat. Bak de karnemelksebroodjes 15-20 min. in de voorverwarmde oven tot ze goudgeel geworden zijn. Neem de broodjes dan van de bakplaat en serveer ze bij voorkeur warm.

Karnemelkbroodjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Karnemelkbroodjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Champignons In Lichte Roomsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Karnemelkbroodjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Champignons In Lichte Roomsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept