Panna Cotta Van Ricotta

5
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de ricotta in een slakom met een vork goed dooreen. Zet opzij. Laat de gelatine weken in wat koud water. Wring uit om het overtollige water te verwijderen. Warm de karnemelk, de room en de vanillesuiker op in een steelpan, zonder aan de kook te brengen. Haal van het vuur en voeg er de gelatine aan toe(laten oplossen). Voeg tot slot het mengsel toe aan de ricotta en meng goed. Verdeel de ricotta over glazen coupes. Bewaar 1 uur in de koelkast. Meng in een slakom de aardbeien met de geraspte schil en het sap van de citroen. Meng de basilicumblaadjes met de olijfolie. Meng bij het serveren de aardbeiblokjes met de geparfumeerde olie. Verdeel dit mengsel over de coupes.

Panna Cotta Van Ricotta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept