Zoetzure Kersen Van Culinoor

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de kersen in een schone pot en schenk de azijn erop. Laat dit 24 uur staan en giet dan de azijn eraf. Vul de pot met witte kristalsuiker. Er vormt zich vanzelf een zoet-zure suikerstroop. De azijn is nog prima te gebruiken voor fruitige dressings, maar wordt in dit recept niet meer gebruikt. Eet de kersen (na een paar weken te gebruiken en eindeloos houdbaar) bij kaas of vlees enz, enz...

Zoetzure Kersen Van Culinoor is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren-amandelbrood Met Spijs Van Culinoor
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Surinaamse Maïzena Koekjes Van Culinoor
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Limoncella Van Culinoor
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vijgenjam Van Culinoor
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Salamisandwiches met rode tapenade
5 min
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle strandburgers
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept