Fricandeau Met Cider

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fricandeau bestrooien met zout en peper. Olie in Braadpan verhitten en het vlees in ca. 10 min. rondom bruinbakken, halverwege de ui toevoegen en 5 min. meebakken. Ui op bodem van de ovenschaal leggen.Fricandeau er op leggen met wat tijmtakjes. Plakjes katenspek dakpansgewijs op de fricandeau leggen en de schaal onafgedekt in 1 uur in het midden van de oven gaar braden. Fricandaue uit oven nemen en in aluminiumfolie wikkelen. Vleesvocht zeven en de cider toevoegen en in 10 min. tot 1 1/2 dl inkoken. Creme fraiche erdoor roeren en nog 2 min. laten inkoken tot gebonden saus.

Fricandeau Met Cider is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesjes van witte pens en gedroogde pruimen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant in cider met salie, bacon en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met konijn en pancetta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept