Zelf Mosterd Maken

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de azijn, de hoeveelheid hangt af van de malingsgraad van het mosterdzaad, doch met 2 dl zit men aan de veilige kant. Roer het gemalen zaad uit met de hete azijn en het zout tot je een smeuig papje hebt. Roer dit minstens verder gedurende 10 minuten. Voeg een theelepeltje suiker toe om de mosterd wat minder scherp te maken. De soort van gebruikt mosterdzaad (geel, bruin, ...) of de mengeling is bepalend voor de scherpte van de mosterd.

Zelf Mosterd Maken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Sangria met port, koffiebonen en vanille
10 min Snack
Bekijk recept
Pita varkensfilet met groenten
15 min
Bekijk recept