Kalkoen Met Gekarameliseerde Sjalotjes In Rode Port

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Strooi de suiker erbij en schep het geheel om en om. Blus dit nu af met de rode wijnazijn. De rode port en de vleesjus toevoegen en het geheel even laten inkoken tot de sjalotjes gaar zijn. Is de saus te dik, dan een scheutje water toevoegen. De kalkoenfilets op voorverwarmde borden leggen en de sjalotjes met wat saus erover scheppen

Kalkoen Met Gekarameliseerde Sjalotjes In Rode Port is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept