Oma's Draadjesvlees (slowcooker)

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe in de pan: de ui, de kruiden, het vlees en het vocht als laatste: bouillon en wijn/azijn. Het geheel moet ong voor de helft onder staan in het vocht. Het vlees zakt vanzelf naar beneden. De deksel erop en het kan 10 tot 12uur op stand low blijven staan. Het wordt eigenlijk alleen maar lekkerder naarmate het langer staat. Vind je het lekker dan kun je de jus binden met aardappelmeel of maizena, aangemaakt met een scheutje water.

Oma's Draadjesvlees (slowcooker) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Marokkaanse lamsbout
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsschenkels met bokbier
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gestoofde kalfsschenkel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ouderwetse Stoofpeertjes (slowcooker)
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept

Kering van oma Vonny
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
In bier gestoofde zuurkool
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's gevulde appeltjes
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept