1 Verwarm de oven voor op 200 graden. Schep de aardappelblokjes en uipartjes op de bakplaat of in een braadsledeom met 3 eetlepels olijfolie en bestrooi ze met grof zeezout. Schuif de bakplaat/ slede in het midden van de oven en rooster het geheel in 25-30 min. bruin en gaar ; schep af en toe om.
2 Wrijf de schnitzels in met zout en peper. Leg op elke schnitzel een plakje rauwe ham en 4 tl spinazie. Rol de schnitzels op en steek ze vast met een prikker.
3 Verhit de rset van de olie en bak hierin de rolletjes in 15 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Neem het vlees uit de pan en houd het warm
4 Schep de rest van de spinazie met de knoflook door het bakvet en warm die al omscheppend in 2 min. op middelhoog vuur goed door.
5 serveer de rolletjes met de knoflookspinazie en geroosterde aardappel met zoete ui op 4 mooie borden
SCHNITZELROLLETJES MET KNOFLOOKSPINAZIE is een recept van Smulweb.nl