Vruchtenijs

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het citoensap en de eventuele likeur door de vruchtenpuree en zet de kom of schaalin het vriesvak . kop er .als het mengsel half stijf geworden is . de slagroomdoor klop het nu elke 30 minuten flink door tot het hard begint te worden schep het dan in een vriesdoos en bewaar het ten hoogste 3 weken. zet het ijs circa 15 minuten voor het opdienen uit het vriesvak in de koelkas zodat het ontdooit schep het met eenijsbolletjes in mooie glazen en ganeer het met een toefjes slagroom bijpassende en eventueel wat bijpassende likeur

Vruchtenijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode vruchtenijs
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtenijs
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Drie Kleuren Vruchtenijs.
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Vruchtenijs
0 min
Bekijk recept

Rode vruchtenijs
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtenijs
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Drie Kleuren Vruchtenijs.
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Vruchtenijs
0 min
Bekijk recept