Indiase Kormasalade Met Yoghurtdressing

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

? Was en schil de aardappels. Snijd ze in gelijke kleine stukjes. ? Was en snijd de tomaten in partjes. ? Pel en snijd de uien in ringen. ? Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de stukjes aardappel, de sperzieboontjes en de ui 5 minuten. Voeg de kruidenpasta toe en roerbak 3 minuten. Voeg 2 dl water en 1 dl yoghurt toe en laat de groenten, met een deksel op de wok, op een laag vuur in ca. 25-30 minuten gaar worden. Af laten koelen. ? Meng een dressing van de rest van de yoghurt, 1 eetlepel olie en de munt. (Voeg eventueel naar smaak wat zout en peper toe.) ? Meng het groentemengsel met de tomatenpartjes en schep de (lauwwarme of koude) Indiase kormasalade in een grote schaal of verdeel over 4 borden. Verdeel de yoghurt-muntdressing over de salade. ? Meng de afgekoelde kipreepjes met de wortelreepjes, de grofgehakte kruiden en de blaadjes sla.

Indiase Kormasalade Met Yoghurtdressing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept