? Was en schil de aardappels. Snijd ze in gelijke kleine stukjes. ? Was en snijd de tomaten in partjes. ? Pel en snijd de uien in ringen. ? Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de stukjes aardappel, de sperzieboontjes en de ui 5 minuten. Voeg de kruidenpasta toe en roerbak 3 minuten. Voeg 2 dl water en 1 dl yoghurt toe en laat de groenten, met een deksel op de wok, op een laag vuur in ca. 25-30 minuten gaar worden. Af laten koelen. ? Meng een dressing van de rest van de yoghurt, 1 eetlepel olie en de munt. (Voeg eventueel naar smaak wat zout en peper toe.) ? Meng het groentemengsel met de tomatenpartjes en schep de (lauwwarme of koude) Indiase kormasalade in een grote schaal of verdeel over 4 borden. Verdeel de yoghurt-muntdressing over de salade. ? Meng de afgekoelde kipreepjes met de wortelreepjes, de grofgehakte kruiden en de blaadjes sla.
Indiase Kormasalade Met Yoghurtdressing is een recept van Smulweb.nl