Kiwitaart

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de vorm 12 minuten in de voorverwarmde oven. Meng intussen de amandelspijs, het ei, de melk en de bloem in de foodprocessor. Neem de taart uit de oven, verwijder het papier en de bonen en laat iets afkoelen. Bestrijk de taartbodem met de helft van de abrikozenjam en verdeel er het amandelmengsel over. Strijk de bovenkant glad en zet de taart nog 15 tot 20 minuten terug in de oven tot de bovenkant mooi gekleurd is. Afwerken: Snijd de geschilde kiwi′s in plakjes en leg ze van buiten naar binnen in overlappende cirkels op de afgekoelde taart. Verhit de resterende 3 eetlepels abrikozenjam met een lepel water en bestrijk daarmee de kiwi′s.

Kiwitaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbei-kiwitaart
45 min Gebak
Bekijk recept
Kiwi-limoen taart
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Aardbei-kiwitaart
45 min Gebak
Bekijk recept
Kiwi-limoen taart
60 min Nagerecht
Bekijk recept