Kaas Kipfilet

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kipfilets aan de dikke zijde in. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne partjes.Snijd de gorgonzola in 4 stukjes. Verdeel de appel en de kaas over de plakjes ham en rol ze op. Vul elke kipfilet met een pakketje en steek ze dicht met een cocktailprikker. Wrijf de filets in met wat peper en weinig zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de filets rondom bruin. Laat ze op een laag vuur in ca. 20 minuten bakken. Keer ze regelmatig. Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Schenk de appelsap en 1 dl water bij het bakvet en breng het aan de kook. Bind de saus met het met 1 eetlepel water losgeroerde aardappelzetmeel. Lekker met gekookte krieltjes en broccoli.

Kaas Kipfilet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept