Torta Di Riso E Asparagi: Rijsttaart Met Asperges En Lenteui

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer 30 gr boter en de kaas door de rijst en laat afkoelen. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout en meng ze voorzichtig door de rijst. Bekleed een springvorm met ingevet bakpapier en schep er het rijstbeslag in. Dek af met de hele asperges en de lenteuitjes. Leg hier en daar een klompje boter en zet de taart 45 tot 50 minuten in de warme oven.

Torta Di Riso E Asparagi: Rijsttaart Met Asperges En Lenteui is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rillettes van gerookte forel met rode biet, lente-ui en groene appel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Surinaamse gestoomde vis
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bosui spinazie soep
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kwetiau met kippendijen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Torta di noci
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Torta salata
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Torta al limone met Italiaans schuim en basilicum-citroensiroop
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart met amandelen
20 min Nagerecht
Bekijk recept