Poon Op Italiaanse Wijze

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe een scheutje olijfolie in de hapjespan, laat warm worden en smoor de tomatenstukjes met een uitgeperst knoflookje tot een tomatenpuree. Voeg hierbij het citroenblaadje, wat zout en wat peper uit de molen. Laat alles nog even sudderen, blus het geheel af met een scheutje pastis. Doe de gewassen poontjes in de ovenschaal,en vet ze in met de olijfolie, leg op de poontjes schijfjes knoflook naar smaak. Hoe meer knoflook hoe lekkerder! Strooi hier de marjoraan, de peterselie, en de reepjes ui over. Bedek de poontjes met de tomatenpuree, en strooi hier de panneermeel overheen, met nog wat peper uit de molen naar smaak. Tot slot, voeg een glaasje droge witte wijn toe. Bedek het geheel met de aluminiumfolie en zet de poontjes 20 min in de oven. Haal dan de folie eraf, en laat het geheel nog 10 min indikken. Klaar !

Poon Op Italiaanse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode poon met gestoofde sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Lauwe salade van rode poon, courgettes en gedroogde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept