Tong-zalmrolletjes Met Mascarponesaus

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de witte wijn aan de kook in een brede pan. Zet er een rooster op en schik daarop de in reepjes gerookte zalm gewikkelde tong-zalmrolletjes naast elkaar. Kruid met peper en zout. Dek af en laat 10 a 12 minuten stomen. Leg er de laatste 2 minuten de springkrabstaartjes bij om te verwarmen. Neem het rooster met de vis uit de pan en houd afgedekt warm. Laat het kookvocht goed doorkoken. Voeg de kreeftensoep, de mascarpone en het limoensap toe. Laat verder inkoken tot u een lichtgebonden saus krijgt. Kook ondertussen de broccoli beetgaar. Giet af en roer er voorzichtig 2 eetlepels boter door.

Tong-zalmrolletjes Met Mascarponesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse broodschotel met champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-mascarponesaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Broccoli cheese met penne en mascarponesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortelloni met mascarponesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Tong met mosterd en wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong met kruidkersmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde tong met wortel en bosui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept