Heilbot Met Venkel En Saffraansaus.

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de visfond met Noilly Prat en saffraan en laat het geheel zachtjes inkoken.Maak de saus af met zout en peper. Haalde pan van het vuur en laat ersteeds een stuke koude boter in oplossen. Als de vis gaar is haalt u het aluminiumfolie eraf. Leg de vis op een warm bord en giet wat saus eroverheen.

Heilbot Met Venkel En Saffraansaus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte andijvie met gegrilde heilbot
30 min-
Bekijk recept
Schuimige soep van gele paprika met gerookte heilbot
15 min-
Bekijk recept