Pasta Putanesca

1
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta beetgaar terwijl je de ′saus′ bereidt. Verhit de olie en bak de uitjes glazig. Voeg de uitgelekte ansjovis toe en verwarm dit op laag vuur. Roer er de overige ingredienten (behalve de kaas) door en schep dit op de gare, uitgelekte, pasta. Strooi er tenslotte de pijnboompitjes en de kaas overheen.

Pasta Putanesca is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rigatoni alle putanesca 'nostra'
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Alla Putanesca
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet Putanesca Met Pasta
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Putanesca
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept