Florentijnse Dipsaus

2
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-doe de ham, sjalot met de margarine in een schaal en laat 2 min zonder deksel bij 600 watt verhitten en dan laten afkoelen -spinazie, kwark, amandelen en de melk bij het ham/sjalotmengsel voegen -de knoflook erover knijpen en alles goed dooreen roeren en kruiden met zout en peper

Florentijnse Dipsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pootjebaden in mayo-ketchupsaus voor rauwkost
10 min Snack
Bekijk recept
Reuzengarnalen met sherrydip
10 min Snack
Bekijk recept

Steaks op Florentijnse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steaks gevuld op Florentijnse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata op Florentijnse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florentijnse Kabeljauw
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept