Pasta Met Zalm En Peultjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de peultjes in 6 minuten beetgaar. Kook de pasta beetgaar. Bestrooi de zalm met zout en bak ze aan elke kant 1-2 minuten in de hete olie. Neem de vis uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Bak de fijngesneden knoflook 3 minuten. Schenk de wijn en de gembersiroop erbij. Voeg ook de sambal, ketjap en wortel toe en laat de saus 4 minuten zacht koken. Klop de dooier los, roer er 2 eetlepels saus bij en schenk het dooiermengsel bij de saus. Laat de saus nu niet meer koken! Breng op smaak met zout, peper en wat peterselie. Schep pasta op het bord, druppel er wat saus over, leg de peultjes daarop en daarop de zalm. Druppel daar ook wat saus over. Knip er nog wat peterselie boven.

Pasta Met Zalm En Peultjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept