Maak eerst het deeg klaar. Zeef de bloem en de poedersuiker in een kom. Meng er de boter door, en roer er de sherry en de koffie in. Roer tot het deeg zacht en elastisch wordt. Bedek de kom en laat 30 minuten rusten. Strooi bloem op je werkvlak en rol het deeg tot een fijne laag. Snij het deeg in 14 vierkanten van 9 cm. Vet de vormpjes in en leg het deeg er rond om de hoorntjes te maken. Maak de uiteinden nat en plooi ze samen. Frituur 3 tot 4 hoorntjes per keer. Laat ze 1 a 2 minuten bakken tot ze krokant en goudbruin zijn. Laat de hoorntjes uitlekken op een stukje keukenpapier en schuif ze daarna van de vorm. Laat ze afkoelen. De vulling maak je in een kom. Klop de mascarpone en meng er de poedersuiker, de noten en de gekonfijte sinaasappelschil door. Vul de hoorntjes en en bestrooi met poedersuiker. Dien binnen de 2 uur op.