Zwarte Pasta Met Rivierkreeftjes In Cognacsaus

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar met een scheutje olijfolie en voldoende zout.
  • 2 Fruit fijngesneden sjalot en knoflook even aan in olijfolie.
  • 3 Blus af met een scheut cognac.
  • 4 Verwarm hierin de rivierkreeftjes heel even en voeg dan room toe.
  • 5 Verwarm het geheel nog 2 minuten
  • 6 Schep de pasta op (witte) borden. Leg in het midden van de pasta een beetje rivierkreeftjes & saus

Zwarte Pasta Met Rivierkreeftjes In Cognacsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde kalfsoesters met cognacsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenravioli in romige cognacsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasstukjes in cognacsaus
0 min
Bekijk recept

Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenolijven
65 min-
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept