- Smelt de chocolade au-bain-marie.
- De dooiers met 50 gr suiker en de koffie in ca. 8 min. tot een schuimige massa kloppen.
- Roer de gesmolten chocolade erdoorheen.
- Klop de eiwitten schuimig.
- voeg 75 gr. suiker toe en klop de eiwitten nu stijf.
- zeef de bloem.
- Spatel de eiwitten, de bloem en de maizena door het eidooiermengsel.
- Verdeel dit op een bakplaat die is bekleed met bakpaier.
- Bak de biscuit in 12 min. op 200 graden.
- Zeef de poedersuiker op de theedoek en stort hierop de biscuitplak met het papier naar boven.
- Verwijder voorzichtig dit papier.
- Roer de mascarpone los met 20 gr suiker en de koffielikeur.
- klop de slagroom stijf en spatel dit door de mascarpone.
- Verdeel dit mengsel over de biscuitplak.
- Rol de biscuitplak met behulp van de theedoek op tot een rol.
- Leg hem met de naad naar beneden."},"recipeYield":"8 "}