Chocolade - Hazelnootijs

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem een pan met een dikke bodemspoel deze om met koud water (niet afdrogen). Verwarm de melk met chocolade en de oploskoffie in de pan op een laag vuur. Hierbij de melk voortdurend roeren. Neem de pan van het vuur als de chocolade gesmolten is. Laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur (ca. 20C). Vermeng in een kom eierdooier met de suiker, vanillesuiker en de slagroom. Giet al roerende dit mengsel bij de gesmolten chocolade. Voeg de hazelnoten toe. Zorg ervoor dat het geheel goed gemengd is. Schakel de motor in en giet het mengsel door de opening het deksel in de kom.
Voorbereiding
stijd van het ijs: 35-45 minuten.

Chocolade - Hazelnootijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bananen-pannenkoekjes met dadels en hazelnootijs
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept