Cous-cous Met Pistachenoten

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit voor de couscous de bouillon in een pannetje. Neem hem van het vuur en schep de couscous erdoor. Laat deze 4 tot 5 minuten wellen en alle bouillon opnemen. Schep de boter of olijfolie er goed doorheen en breek alle klontjes. Bekleed een stoominzet met kaasdoek en spreid de couscous hierop gelijkmatig uit. Plaats de stoominzet met couscous boven de pan met groenten en verwarm hem afgedekt 10 tot 15 minuten. Schep de pistaches door de couscous.

Cous-cous Met Pistachenoten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hapklaar lamspannetje met boontjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cous-Cous Met Kip
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cous-cous Met Schaal En Schelpdierenbouillon.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsatehs In Japanse Sojasaus Met Lauwe Cous Cous Salade
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept