Hazenbout Met Sinaasappelsaus

2
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiden; Haas uit de marinade halen droogdeppen. Marinade bewaren. In braadpan olie en boter verhitten en de haas in ca 4 min rondom bruin bakken. Bloem erover strooien en ca 1 min zacht meebakken. Marinade en 1 dl fond toevoegen en afgedekt ca 2 uur zachtjes gaarstoven. Af en toe keren. Na 1 uur de rest van de fond en 3 el water toevoegen. 1 Sinaasappel goed boenen en onder stromend water in plakjes snijden. Haas eruit halen en op voorverwarmde borden leggen. Laurierblad en kruidnagel verwijderen op smaak brengen met peper en zout. Beetje saus over het vlees doen en de rest in een juskom doen en apart erbij geven. Garneren met plakjes sinasappel en takje peterselie.

Hazenbout Met Sinaasappelsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Friszure cheesecake met sinaasappelcompote
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Klassieke hazenpeper
120 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met gemarineerde haas
1u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde hazenbout met gemarineerde rode koolsalade
2 uur-
Bekijk recept
Hazenbout In Rode Wijnsaus
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept