Krab En Kreeft Koken

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een krachtige groentenbouillon. Doe de ui, de selderij, prei, de knolrapen, wortels, knoflook, venkel, laurier, tijm en de witte wijn in de pan, doe de krab of de kreeft erbij en laat het zachtjes 15-20 minuten aan de kook komen. De kreeft wordt dan mooi rood.

Krab En Kreeft Koken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met zalm en snijbonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met romige zeevruchten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept