Mosselen Met Saffraansaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de mosselen grondig en doe ze samen met de witte wijn, de saffraandraadjes en het teentje knoflook in een pan. Zet het deksel erop en laat ze op een stevig vuur openkomen.
  • 2 Zeef de saus en kook ze tot de helft in. Roer de room erdoor en kook weer tot de helft in.
  • 3 Breng ze op smaak met peper en zout en houd ze warm. Haal de mosseltjes uit de schelp.
  • 4 Verdeel de saus over de lepels en leg er een mosseltje in. Garneer met een plukje dille.

Mosselen Met Saffraansaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept