Italie: Pasta Met Ossenstaartsaus

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote pan met dikke bodem. Bak de ossenstaartstukken rondom bruin en schep ze uit de pan. Bak ui, knoflook, selderij en wortel in 3-4 minuten goudbruin. Doe vervolgens de ossenstaart terug in de pan en voeg rozemarijn en wijn toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Schud af en toe met de pan om te voorkomen dat het vlees aanbrandt. Voeg tomaten, tomatenpuree en 5 dl van de bouillon toe. Laat de saus zonder deksel een half uurtje pruttelen, af en toe roeren.Voeg nog 5 dl van de bouillon toe en laat de saus nog een half uur zachtjes koken. Voeg tenslotte de rest van de bouillon toe en laat de saus zachtjes koken tot het vlees bijna van het bot valt. Het vocht moet ingekookt zijn tot een dikke saus.Kook vlak voor het vlees gaar is de pasta beetgaar. Schep vlees en saus over de hete pasta.

Italie: Pasta Met Ossenstaartsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Sardines met paprika's (Italië)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie:Risotto Al Tonno E Pomodoro
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie:Saffraan-Risotto Met Vis En Venkel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie:Risotto Met Chorizo En Radicchio
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept