Lasagna Met Zalm, Bechamelsaus En Parmezaanse

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter een vuurvaste schaal Maak eerst de bechamelsaus: Maak van boter en bloem een blanke roux. Voeg de melk toe en maak een gladde saus. Snipper de ui, voeg deze erbij met een beetje tijm, wat peper en zout. Kook de saus zachtjes 20 minuten. Voeg nog wat nootmuskaat toe. Voeg eerst bechamelsaus in de beboterde schaal dan lasagna bladen en dan de Zalm en champignons om en om. Om met de rest van bechamelsaus te eindigen. De kaas erover en nog 15 a 20 minuten in een hete oven gratineren.

Lasagna Met Zalm, Bechamelsaus En Parmezaanse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Sophia Loren's Parmigiana
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Spinazielasagna Met Basilicum
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Vislasagne
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Lasagna
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Lasagna Met Kaas, Paddestoelen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept