Simpele Pasta Met Boursin En Pijnboompitjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de hamlapjes in kleine stukjes, en marineer met de rode pesto en zet het koel weg.Rooster de pijnboompitten: verhit koekenpan zonder olie, doe ze erin en schud regelmatig tot ze bruin worden. Snij de ui in fijne ringen. Kook de sugar-snaps kort, zodat ze alvast gaar zijn. Doe olie in de koekepan, en indien de olie heet is fruit je de uiringen. Blus af met de helft van de witte wijn, en verkruimel het bouillonblokje boven de pan. Doe de hamlapblokjes erbij, en schroei rondom dicht. Niet te lang: het vlees moet zacht blijven. Voeg de Boursin toe, en de rest van de wijn. Voeg daarna de peultjes en pijnboompitten toe, en verwarm alles. Verdeel pasta over vier borden, en schep de ′saus′ er bovenop.

Simpele Pasta Met Boursin En Pijnboompitjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met frisse rode biet-carpaccio
30 min-
Bekijk recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Simpele runderstoof met sperziebonen recept
Bekijk recept
Ossenhaasbiefstuk stap-voor-stap van Loetje
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzen met paddenstoelenworstjes
Bekijk recept
Ossenworst met zuurkool en mosterd
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept