Warme Perziken Met Mascarponeroom

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de perziken uitlekken. Knip de bitterkoekjes in stukjes. Doe de mascarpone in een kom en klop er de suiker en de vanillesuiker door. Zet de saus in de koelkast. Verhit de boter in een koekenpan met een dikke bodem, roer er de basterdsuiker door en blijf roeren tot de suiker is gesmolten. Leg de perziken met de kant waar de pit heeft gezeten naar beneden in de boter en laat ze een paar minuten bakken tot ze beginnen te kleuren en goed warm zijn. Flambeer ze met de rum en schep ze uit de pan. Schep de in stukjes verdeelde bitterkoekjes door de karamel in de pan. Schep op ieder bordje twee halve perziken. Schep er de bitterkoekjes over en de ijskoude mascarpone ernaast.

Warme Perziken Met Mascarponeroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Luchtige mascarponeroom met cranberry en minneola
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Sinamisu
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
IJsgekoelde tiramisu
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept