PANNENKOEK ALLA ITALIA

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop een glad beslag van het pannenkoekmeel met de melk en het ei. -Was en snij de tomaten in plakken. -Snij de mozzarella in plakken. -Scheur de blaadjes basilicum door. -Verhit wat boter in een koekenpan en bak van de helft van het beslag 1 stevige middelgrote pannenkoek. -Keer de pannenkoek en verdeel de helft van de tomaat, mozzarella, zalmsnippers, basilicum en knoflookolie erover. Bestrooi met peper. Laat de mozzarella op een laag vuur smelten. -Bak de tweede pannenkoek op dezelfde wijze.

PANNENKOEK ALLA ITALIA is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met gegrilde groenten
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met paddenstoelen
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept