KIPPENLEVERPATE

8
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Doe de ui en de boter in de magntronbestendige schaal en dek deze af met een magnetronbestendige deksel.Kook op 100% gedurende 2 tot 3 minuten totdat de ui zacht is.* Voeg de kippenlever toe en dek de schaal weer af.Kook op 100% gedurende 4 tot 5 minuten totdat de lever gaar is.* Doe de pistachenoten, melk, room, cognac, eidooiers, bloem, dragon, zout, peper en het levermengsel in de keukenmachine en pureer tot een gladde massa.Schep de massa in de kleine, ovenbestendige schaal.* Kook met COMBI-1 gedurende 30 tot 40 minuten op 50%, totdat een in het midden gestoken mes schoon uit de pate komt.Laat de pate afkoelen en stort deze op een platte schaal.

KIPPENLEVERPATE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenleverpaté
Bekijk recept
kippenleverpaté
75 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenleverpate
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Toast Met Warme Kippenleverpate
10-20 min -
Bekijk recept

Kippenleverpaté
Bekijk recept
kippenleverpaté
75 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenleverpate
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Toast Met Warme Kippenleverpate
10-20 min -
Bekijk recept