Pecan -Taart

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het zout door de bloem heen doen ,daarna de boter in blokjes snijden en aan de bloem toe voegen vermeng nu de bloem met de boter zo dat het gaat kruimelen . klop de eidooier los met het water en voeg dit bij de bloem massa . laat nu het deeg 10 min rusten in de koelkast een springvorm van 24 cm goed in vetten rol nu het deeg uit en bekleed de vorm er mee de VULLING hak de pecan noten fijn klop nu de eieren los en vermeng er nu de suiker ,melk boter en bloem door roer het geheel tot een romige massa vermeng er nu de noten door giet de massa in de springvorm zet de oven op 220 graden en laat hem op tempratuur komen zet de vorm in het midden van de oven en bak deze 10 min ,verlaag nu de temperatuur tot 180 graden en laat de taart nu nog ongeveer 35a40 min verder bakken

Pecan -Taart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Gekaramelliseerde mango met ijs
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Nectarine-caramelshake
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kletskoppen met pecan-caramelijs
30 min - Nagerecht
Bekijk recept