Kreeft Met Dillemayonaise

6
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de kreeft, haal het vlees eruit en verdeel het in stukjes. Schep het vlees door de saus en vul de halve kreeft met het mengsel. Garneer met toefjes dille en partjes citroen.

Kreeft Met Dillemayonaise is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatenstapelburger
30 min-
Bekijk recept
Limoen-dillemayonaise
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde zalm met dillemayonaise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissants Met Zalm En Dillemayonaise
20-30 min -
Bekijk recept

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept